Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można je także zrobić na słodko np. z białym serem i dżemem.
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 42
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 89
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 274
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 42
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 89
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 274
Składniki
Płaty ciasta rozwiń, ułóż na blacie. Pokrój ciasto w prostokąty. Ser drobno rozkrusz do miski lub rozgnieć widelcem. Pomidory osącz z oleju, posiekaj, dodaj do fety. Tak samo przygotuj czarne oliwki. Wymieszaj. Dopraw farsz do smaku przeciśniętym czosnkiem, solą i pieprzem. Rozłóż na cieście. Każdy prostokąt zroluj, starannie zlep brzegi. Ułóż pierogi na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Posmaruj je rozmąconym białkiem, posyp sezamem. Piecz 20-25 minut w 200 stopniach.