Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pierogi z wątróbką i ziemniakami"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 66
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 122
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 66
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 122
Składniki
<strong>Przepis przysłała Joanna Tokarz z Ptaszkowej</strong>
Ciasto: zagnieć na gładkie ciasto, wlewając szklankę zagotowanej wody.
Farsz: wątróbki i ziemniaki oddzielnie ugotuj. Cebule posiekaj, zeszklij na maśle. Zmiel z wątróbką i ziemniakami, przypraw. Ciasto rozwałkuj, szklanką wytnij krążki. Ułóż farsz, zlep. Pierożki włóż do osolonego wrzątku, gdy wypłyną, gotuj 2 min.
Omasta: cebule pokrój, zeszklij na maśle. Polej pierogi.Źródło: Chwila dla Ciebie