Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pierogi z lubczykiem"
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 58
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 6622
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 56
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 58
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 6622
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 56
Składniki
Violetta Miszczak z Toporzyska</strong>
Ugotowane, schłodzone ziemniaki zmiel z serem. Dodaj smażoną cebulę i posiekany lubczyk. Przypraw farsz. Zagnieć ciasta. Rozwałkuj, wytnij kółka. Na każde nałóż trochę farszu, sklej brzegi.
Wrzuć na wrzącą osoloną wodę. Gotuj ok. 5 minut od chwili, gdy wypłyną na powierzchnię. Podaj polane skwarkami.
Porcje 10 90 min Cena 1,40 zł Kalorie 227 kcalŹródło: Takie jest życie