Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 36
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7198
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 36
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7198
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i dodać do ciepłego oleju na patelnie-dusić do miękkości. Następnie dodać wyczyszczone i opłukane kurki . Doprawić do smaku. Dusić ok. 15 min.
Zrobić ciasto na pierogi (każdy ma swój przepis więc nie pisałam swojego) i lepić pierogi. Ugotować w wodzie . Podawać polane cebulką z tłuszczem. Smacznego.