Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękkie elastyczne ciasto
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 37
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 171
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 37
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 171
Składniki
Ugotować kapustę z grzybami do miękkości odcedzić odsączyć zmielić.Cebulę podsmażyć dodać do kapusty wraz z jajkiem i bułka tartą,przyprawić do smaku wymieszać.
Mąkę wsypać do miski dodać 1 jajko i obie wody wymieszać łyżką do połączenia składników.Następnie przełożyć na stolnicę i dobrze wyrobić.Rozwałkować wyciąć kółka nałożyć farsz skleić.
Pierogi wrzucać na osolony wrzątek gotować około 3min od wypłynięcia.