Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pierożki ,kto lubi podroby na pewno w nich się zakocha. To moje smaki z dzieciństwa...pamiętam te smaki i chciałam je oddworzyć,nie wrócą ,,,ale chociaż troszkę ...polecam ,są pyszne:)
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 35
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 35
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
Oczyszczone płucka i serduszko gotować około 1,5 godz. Na drugi dzień po wystudzeniu zmielić dodając podsmażone na maśle 4 cebule. Doprawić do smaku i podsmażać na patelni. Zrobić ciasto na pierogi,każdy ma swój przepis. Wykrawać kwadraty,ja nie wycinam kółek..lepiej się lepi i tak polecam. Kłaść na wierzch farsz i zalepiać. Kłaść na wrzątek,gotować 2 min.Po tym czasie wyjmować i polewać masełkiem lekko zrumienionym.
Polecam są pyszne:)
Smacznego życzę!