Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 6
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 6
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
sprawione pstrągi posolić,posypać pieprzem i odstawić na godzinę
warzywa pokroić w cienkie piórka,pietruszkę posiekać,wszystko wymieszać
warzywami nadziewać pstrągi,spiąć wykałaczkami,włożyć do blaszki,skropić olejem i piec 20-25 minut
pomidory pokroić ,dodać do ryb,pozostałe warzywa również włożyć do blaszki
pstrągi podawać z ziemniakami z wody