Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
kurczaka natrzeć dobrze solą czosnkową,
patelnię do pieczenia wysypać ok. 1.5 cm warstwą soli kuchennej, na to położyć kurczaka w całości (udkami do góry) i wstawić do piekarnika. Piec w zależności od wielkośći kurczaka ok. 1.15 do 1.5 h. Z 20 min przed wyjęciem z pieca posmarować kurczaka miodem. Będzie miał piękny kolor i delikatny smak. Smacznego! (zaręczam, że nie będzie słony)