Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
CZY WIECIE, ŻE Z SAMEGO CZOSNKU LUB CEBULI TEŻ MOŻNA PRZYGOTOWAĆ WYŚMIENITE DANIA? I SĄ TO NIE TYLKO PROPOZYCJE DLA SAMOTNIKÓW. JEŚLI BOICIE SIĘ SILNEGO AROMATU POTRAW, WYSTARCZY, ŻE POCZĘSTUJECIE NIMI TAKŻE WSZYSTKICH WOKÓŁ
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 110
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 176
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 224
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 137
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 110
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 176
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 224
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 137
Składniki
Główki czosnku oczyść, ale nie obieraj, opłucz, bardzo dokładnie osusz. Ułóż przygotowane główki czosnku na lekko natłuszczonej olejem blasze lub w żaroodpornej formie, wstaw do piekarnika rozgrzanego do temperatury 200st. C, piecz około 30 minut. Wyjmij z piekarnika, przestudź wyciskaj masę czosnkową na cienko posmarowane masłem kromki chleba, ułóż kanapki na liściach sałaty, posól