Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 109
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 110
Polecam.
Odsłon: 136
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 109
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 110
Polecam.
Odsłon: 136
Składniki
ROZTOPIĆ SMALEC NA NIM PODSMAŻYĆ KIELBASE POKROJONĄ W TALARKI LUB PÓŁTALARKI I CEBULE POKROJONĄ. ZIEMNIAKI POKROIĆ W TALARKI DODAC DO PODSMAZONEJ KIEŁBASY. WYMIESZAĆ DODAC WSZYSTKIE PRZYPRAWY WEDLUG UZNANIA CZY SIE CHCE PIKANTNE CZY MNIEJ. PRZYKRYC OD CZASU DO CZASU MIESZAJĄC PO OK. PÓŁ GODZINIE DODAC POKROJONE W TALARKI JAJKO NA TWARDO POMIESZAC W RAZIE CZEGO DOPRAWIC JAK ZIIEMNIAKI BEDA MIĘKKIE WYŁĄCZYĆ GAZ POSYPAĆ SEREM PRZYKRYC POCZEKAĆ AŻ SIE ROZTOPI I GOTOWE. SMACZNEGO