Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka wyszły pyszne,miękkie i aromatyczne.Bardzo polecam:)
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5603
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 389
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 89
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5603
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 389
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 89
Składniki
Umyte i poporcjowane żeberka zaprawić wszystkimi przyprawami.Przykryć folią aluminiową i zostawić w lodówce najlepiej na noc. Rano wymieszać z przyprawami i dać do nagrzanego piekarnika. Piec w 200st.góra dół około 2 godz.Co jakiś czas wyjąć i obrócić. Smacznego życzę!