Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniaki słodkie,dodatek do dań mięsnych,szybkie w przygotowaniu.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 103
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 103
Składniki
Bataty obrać,pokroić w słupki. Do miski wlać oliwę,wsypać zioła prowansalskie,sól i świeży rozmaryn,wymieszać. Do tak przygotowanej marynaty włożyć bataty i odstawić na ok.20 min.
Piekarnik nagrzać do 200 st.. Na blaszkę wyłożyć folię aluminiową i rozłożyć na niej bataty i zapiekać w piekarniku 30-35 min. Smacznego!!!