Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczona pierś z indyka w maladze"
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 367
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 67
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 367
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 67
Składniki
Pieczeń z indyka pokrój w jednocentymetrowe plastry. Na półmisku ułóż umyte i osuszone liście sałaty, a na nich pokrojone mięso. Na każdym kawałku mięsa połóż pokrojone owoce. Żelatynę wymieszaj z zimnym rosołem.
Odstaw na godzinę, aby spęczniała i wlej wino. Gotuj, aż żelatyna się rozpuści. Przypraw cukrem i solą. Ostudź. Przygotowaną zalewą zalej indyka i owoce. Odstaw do lodówki, aby galaretka stężała. Podawaj z pieczywem czosnkowym.Źródło: Na żywo