Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak pomarańczy bardzo mi pasuje na zbliżające się święta,tym razem upiekłam je z ryba:) żeby było jeszcze pyszniej śliwka suszona myśle że pasują ziemniaczki o lekko ostrym smaku co razem tworzy niezła wyżerke
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 84
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 109
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 104
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 828
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 348
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 84
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 109
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 104
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 828
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 348
Składniki
Układamy na naczyniu żaroodpornym pokrojoną w plastry pomarańczę, poczym rybę panga a na niej pokrojone śliwki
Mieszamy śmietanę z przyprawami ( na rybę sypiemy lekko pierz i sól żeby nie przesadzić) poczym wylewamy na rybę i odstawiamy do lodówki na około 3 do 4 godzin żeby ładnie przepachniało :)
Skrobiemy zimniaki i kroimy w kosteczki,przyprawiamy według uznania i mieszamy z oliwa i również ląduja w lodowce:)
Wstawiamy do piekarnika i pieczemy smacznego:)