Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczeń żmudzka z wołowiny"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Składniki
Umyte mięso ułóż w garnku, zalej maślanką i odstaw na kilka godzin.
Obrane marchewki oraz jabłko zetrzyj na tarce o drobnych oczkach.
Czosnek posiekaj, utrzyj z solą i dodaj do startych warzyw razem z łyżeczką soku cytrynowego i cukrem.
Ostrym nożem natnij w mięsie kieszeń. Włóż do niej przygotowany farsz, po czym zepnij wykałaczką.
Ułóż wołowinę w wysmarowanej masłem brytfannie, posyp pieprzem oraz rozkruszonym listkiem laurowym. Piecz w temperaturze 180°C.Źródło: Kurier TV