Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała na gorąco - na rodzinny obiad i na zimno.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 12
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 408
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 12
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 408
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Szynkę natrzec solą, czosnkiem i majerankiem. Zawinąc w ściereczkę. Włożyc do lodówki na 3-4 doby.
Mięso obłożyc plastrami słoniny i cebuli. Włożyc do rękawa do pieczenia, podlac wodą. Piec ok. 1,5 godziny w temperaturze 180 stopni. Smacznego.