Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczeń rzymska w burgerze"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 141
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 132
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 141
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 132
Składniki
Rzodkiew, obierz, zetrzyj na tarce. Posiekaj pół pęczka szczypiorku. Połącz z rzodkwią, dopraw solą. 4 liście sałaty opłucz. Camembert pokrój. Utrzyj z serem topionym oraz 5 dag masa. Dodaj posiekaną szalotkę i musztardę. Wymieszaj, dopraw solą i pieprzem.
Na łyżce masła podsmaż plastry pieczeni. Bułki podgrzej, przekrój. Przekładaj pastą serową, sałatą, rzodkwią oraz przesmażoną pieczenią rzymską.
Czas ok. 25 min; porcja – 680 kcal, cena 5 zł, 4 porcje.Źródło: Świat kobiety