Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczeń rzymska"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Sycik z Konina
Bułki namocz w mleku, odciśnij. Paprykę i cebulę pokrój w kostkę. Czosnek przeciśnij przez praskę. Mielone mięso, jajka, papryki, cebulę, czosnek, bułki, ziarna słonecznika i musztardę dokładnie wyrób. Masę przypraw do smaku solą, pieprzem i majerankiem.
Formę keksową wyłóż papierem do pieczenia. Napełnij masą mięsną. Piecz półtorej godziny w temp. 160-180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie