Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale danie na zimno i na goraco, z chlebkiem z maselkiem albo z ziemniakami, jako obiad lub jako kolacja. Troche pracochlonne, ale dla tej przyjemnosci warto sie troszke pobawic w kuchni.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 38
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 38
Składniki
Z pieczarek wylamac nozki, kapelusze obrac, dokladnie umyc, troche osuszyc, posolic, panierowac w mace, jajkach, bulce tartej.
Smazyc na oleju na zloty kolor z obu stron i zajadac :-) Strasznie dooobre.....