Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z delikatnym pesto jest bardzo zdrowy i pożywny :)
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 62
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7155
Polecam.
Odsłon: 1676
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 62
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7155
Polecam.
Odsłon: 1676
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Bazylię,czosnek i parmezan blendujemy,następnie dodajemy oliwę z oliwek doprawiamy do smaku i blendujemy na gładką masę.
Na ugotowany makaron nakładamy pesto,posypujemy startym parmezanem i obiadek gotowy w 30 minut. Smacznego!!!