Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Penne ze szpinakiem"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 50
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 101
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 335
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 50
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 101
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 335
Składniki
Makaron ugotuj w osolonej wodzie. Osącz. Sos: w 2 szklankach wrzątku rozpuść kostkę, zagotuj. Dodaj serki. Kiedy się stopią, zagęść sos mąką i śmietaną. Przypraw.
Na maśle uduś szpinak, przypraw solą, pieprzem, gałką, czosnkiem. Obgotuj brokuły. Makaron przełóż na talerze. Na środku ułóż porcje szpinaku i brokuła. Polej sosem, posyp serem pleśniowym.
Porcje: 3, : 40 min, Cena: 2,60zł, Kalorie: 361 kcalŹródło: Bella Relaks