Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to mój ulubiony makaron delikatny zrobiony w włoskim stylu
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 31
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 31
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Ugotować makaron al dente, odcedzić i postawić z powrotem na ogień zalewając śmietaną chwile potrzymać co jakiś czas mieszać dodać szpinak, śmietana powoli zamieni się w sos w tym czasie przygotować łososia pokroić w plastry wrzucić do garnka z makaronem następnie natkę pietruszkę i przyprawić do smaku sola i pieprzem.
gotowe podawać Smacznego
Ps. Mam nadzieje że nie zrazi was słabe zdjęcie