Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie jesienne danie, penne z pieczoną dynią z dodatkiem kremowego serka z papryką i suszonymi pomidorami, sycące i rozgrzewające idealne na jesienne chłody oraz inne okazje.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 172
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 172
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Dynię obierz, usuń pestki i pokrój w kostkę, włóż do naczynia żaroodpornego, dodaj czosnek przeciśnięty przez praskę, oliwę, orzechy nerkowca posyp przyprawami i wymieszaj dokładnie. Na wierzch położ serki.
Naczynie z dynią włóż do piekarnika nagrzanego do 220 st. na 25 minut. Po upieczeniu dynię zblenduj blenderem, dodaj makaron i wymieszaj.
Podawaj na ciepło, możesz lekko posypać papryką słodką. Smacznego.