Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pekińska z marchewka i koperkiem na cieplo , smakuje jak młoda
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 135
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 37
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 135
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 37
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Składniki
cebulę pokroić w kostkę , podsmażyć na oleju, {można dodać 2 ząbki czosnku} pekińską poszatkować dodać do podsmażonej cebuli. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach , dodac do kapusty.Podlac niewielką ilością wody , posolić , ja dodaję kostkę bulionową . Dusić ok 15 min.Następnie dodać śmietanę według , u mnie 2 łyżki . Całość dusić do miękkości , na koniec dodać koperek. Kapusta jest pyszna w smaku jak młoda kapustka wiosną