Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pewnie znany i wielokrotnie modyfikowany, ale warto czasem odkopać stare pomysły, bo są smaczne:)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 877
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 877
Składniki
Rybę starannie obieramy z ości i rozdrobnione kawałeczki wrzucamy do miski. Jajko kroimy w kostkę, tak samo ogórek, paprykę i cebulkę. Wszystko mieszamy, dodajemy majonez i odrobinę ketchupu (wg uznania), doprawiamy i koniec.
Ja podaję na kanapeczkach i posypuję zieloną pietruchą.