Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasta z jajkiem i makrelą"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
30 min • Porcja 70 kcal • Koszt porcji około 0,80 zł • Przepis na 8 porcji.
Usuwam ości z makreli, mięso rozdrabniam widelcem.
Jajka gotuję na twardo, studzę, obieram. Ogórki, jajka na twardo oraz cebulę kroję w drobną kostkę. Wszystkie mieszam.
Przyprawiam, dodaję musztardę i majonez. Pastę podaję z pieczywem.
<strong>Ewelina podpowiada</strong>
Zamiast korniszonów można dodać kiszonego ogórka, a zamiast musztardy łyżkę miękkiego masła.
<strong>Ewelina Modelewska z Woli Miedniewskiej</strong>Źródło: Kobieta i życie