Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pasta z awokado i pistacjami"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 15
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 15
Składniki
15 min • Porcja 85 kcal • Koszt porcji ok. 2 zł • Przepis na 4 porcje.
Awokado przecinam na pół. Wyjmuję pestkę. Miąższ awokado wyjmuję łyżką.
Wkładam owoc do miski, dodaję orzechy, sok oraz jogurt. Miksuję blenderem.
Pasta idealnie nadaje się do mięs bądź do posmarowania chleba.
Kuchnia to moje królestwo. Uwielbiam piec, ale również gotować. Paulina Jakubczak z ZawierciaŹródło: Kobieta i życie