Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Paprykarz rybny z natką"
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 41
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 82
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1091
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 124
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 158
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 41
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 82
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1091
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 124
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 158
Składniki
Paprykę pokroić w kostkę. Cebulę posiekać. Rybę oczyścić, pokroić w duże kawałki. Ugotować w osolonej wodzie z połową cytryny, po czym wyjąć rybę i cytrynę.
Na rozgrzanym oleju przesmażyć cebulę z papryką. Przełożyć do wywaru, doprawić solą, pieprzem i papryką w proszku. i ugotować do miękkości. Część zmiksować.
Śmietanę wymieszać z mąką, połączyć z sosem paprykowym, gotować 2-3 minuty. Do sosu wrzucić kostkę rybną, udekorować natką.
Podaj ten paprykarz w białym chlebie – dzięki takiemu zabiegowi to proste danie nabierze oryginalności.
ok. 55 minutŹródło: Twoje Imperium