Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przepis raczej z tych normalnych ale bardzo smaczny. Lubię chrupiące warzywo oraz dobrze dorobione mięso. W tym przepisie mamy to wszystko czyli szybko, smacznie i również keto.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 121
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1701
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 807
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 121
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1701
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 807
Składniki
Z umytych papryk odkrawamy górę i wydrążamy je w środku.
Cebulę kroimy w kostkę, pieczarki również obieramy i kroimy. Na dużą patelnię wlewamy olej i czekamy aż się rozgrzeje. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i pieczarki.
Do pieczarek i cebuli dodajemy mięso, przyprawy, ulubione zioła i mieszamy całość.
Kiedy mięso jest usmażone, dodajemy passatę pomidorową, mieszamy i czekamy aż woda odparuje, a sos zgęstnieje.
Piekarnik nagrzewamy do 190 stopni góra i dół. Papryki napełniamy na dole startym serem.
Następnie dodajemy mięsny farsz.
Następnie farsz posypujemy tartym serem wstawiamy papryki do naczynia szklanego i przykrywamy szklaną górą. Właśnie to przykrycie daje chrupkość papryki i to że skórka się nie spali.
Właśnie to przykrycie daje chrupkość papryki i to że skórka się nie spali. Pieczemy pod przykryciem 20-25 minut a teraz ulubione dodatki i smacznego.
SMACZNEGO