Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, sycące danie.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 20
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6513
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1170
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 20
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6513
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1170
Składniki
Filety z udek kurczaka kroimy w małą kostkę, doprawiamy solą i pieprzem i smażymy na teflonowej patelni bez oleju. Zdejmujemy z ognia.
Marchewkę gotujemy w lekko osolonej wodzie. Zdejmujemy z ognia i odsączamy.
Na osobnej patelni podgrzewamy mleko i rozpuszczamy w nim serek topiony i ser żółty. Doprawiamy pieprzem.
Do otrzymanego sosu serowego dodajemy marchewkę i kurczaka.
Makaron pappadrelle gotujemy al dente, odcedzamy i mieszamy z sosem.
Smacznego