Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo popularna ostatnio na polskich stołach panga, przyrządzona nieco inaczej:) łatwe danie, a i efekt świetny, polecam*
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 58
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 277
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 58
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 277
Składniki
Pangę rozmroź, skrop sokiem z cytryny, delikatnie posól i odstaw. 2. Ser zetrzyj, wymieszaj z 4 łyżkami bułki tartej, oliwą, czosnkiem przeciśniętym przez praskę, skórką otartą z cytryny, przyprawą do ryby i ziołami. 3. Pomidory opłucz, pokrój w grube plastry. Formę żaroodporną nasmaruj tłuszczem. Spód posyp resztą bułki tartej. Na niej ułóż pomidory. Na pomidorach umieść filety. Przykryj je panierką z sera, bułki i ziół. 4. Przygotowaną rybę włóż do nagrzanego piekarnika (200°C). Piecz około 30 minut. Po 10 minutach pieczenia temperaturę w piekarniku zredukuj do 175°C.