Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moim panom smakowało,więc postanowiłam podzielić się przepisem:>)
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 116
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 362
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 116
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 362
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Składniki
W łoku rozgrzałam olej usmażyłam po kolei cebulę pokrojoną w kostkę,marchewkę startą na tarce o grubych oczkach,mięso pokrojone w kostkę,ryż następnie paprykę pokrojoną w kostkę,pieczarki pokrojone w kawałki,oliwki pokrojone na pół i kukurydzę.
Po usmażeniu wszystkich składników zalałam bulionem ,doprawiłam .i gotowałam pod przykryciem do miękkości ryżu