Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Warzywa pokroić według uznania, po kolei smażyć w łoku,cebulę,kalafiora,fasolkę,pokrojone w kostkę lub w paski mięso ,paprykę,ryż,zalać rozrobionym sosem i gotować do miękkości.Jeśli jest taka potrzeba podlewać wodą na koniec doprawić solą,wegetą,pieprzem według uznania.
Ja na koniec dodałam jeszcze pół oscypka pokrojonego w kostkę.