Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, moje dziecko się nimi zajada:):)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
Gołąbki: Kapustę poszatkowac dość drobno, dodać mięso mielone, ryż, kasze manne , jajka, cebule i czosnek oraz przyprawy (sół i piperz) i wszytsko wyrobic tak, jak na kotlety mielone:). Następnie podsmażyc na patelni, żeby sie zarunieniły, a miedzy czasie przygotować sos. Jak już będą podsmazone przekładamy gołąbeczki do tego sosu i gotujemy na małym ogniu ok. 1,5h. SMACZNEGO
Mozna do sosu dodać troszkę mąki, żeby był gęściejszy:)