Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione mojego męża
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 196
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 148
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 196
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 148
Składniki
Cukinię obieramy i kroimy na krążki. Wykrawamy środki. Do gotującej mocno osolonej wody wrzucamy krążki. Chwilkę gotujemy ( nie za długo - żeby troszkę zmiękły), Wyciągamy. Panierujemy jak kotlety .... mąka - jajo - bułka tarta. Smażymy na gorącym tłuszczu. Ja podaję z ketchupem.