Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ogórkowa z pęczakiem"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 50
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 101
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 335
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 50
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 101
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 335
Składniki
Marchew, pietruszkę, por pokrój w kostkę. W garnku na oleju podsmaż warzywa z posiekaną cebulą. Dodaj kaszę i zalej bulionem. Po kilku minutach dodaj pokrojone ziemniaki. Gotuj na wolnym ogniu, aż ziemniaki zmiękną.
Dodaj pokrojone kiszone ogórki (możesz poddusić wcześniej na maśle) i liść laurowy. Dopraw solą i pieprzem. Zupę jeszcze chwilę gotuj. Możesz zabielić śmietaną, posypać zieleniną.Źródło: Świat kobiety