Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ogórki w miodzie z koprem"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 165
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 219
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 165
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 219
Składniki
Ogórki umyj. 3/4 porcji poprzekrawaj wzdłuż na cztery części, a resztę w dość grube plastry. Koper wypłucz. Do słoików włóż pionowo ćwiartki ogórków. Uzupełnij koprem i plasterkami.
Zagotuj 1,5 l wody z solą. Dodaj miód, wymieszaj i zalej ogórki. Słoiki zakręć i pasteryzuj 10 minut w 60 st. C.Źródło: Tele Tydzień