Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ogórki kiszone nadziewane makrelą"
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 153
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 874
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 153
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 874
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Makrelę obierz, usuń ości. Cebulę i czosnek posiekaj. Ogórki przekrój wzdłuż na pół, wytnij miąższ („łódeczki” ułóż do góry dnem). Miąższ posiekaj, wymieszaj z makrelą, cebulą, czosnkiem, koperkiem i majonezem. Przypraw. Farszem napełnij połówki ogórków. Udekoruj natką.
Przepis przysłała Katarzyna Grochola z Wojnicza
Czas przygotowania: 15 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 2,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie