Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz obiady, które praktycznie robią się same, to mam dla Ciebie coś idealnego! Pieczona kiszka ziemniaczana z boczkiem i mozarellą. Łap ten sztos przepis, nie pożałujesz!
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 72
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 86
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 221
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 72
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 86
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 221
Składniki
Do naczynia żaroodpornego wrzuć pokrojoną cebulkę, cukinię i paprykę. Skrop olejem, posyp przyprawami.
Kiszkę ziemniaczaną natnij wzdłuż i do każdej włóż kilka kulek mozarelli.
Każdą kiszkę okręć boczkiem i ułóż w naczyniu żaroodpornym.
Piecz około 30 minut w 180 stopniach.