Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
po ciężkich, świątecznych daniach mamy ochotę na cos lekkiego, proponuje naleśniki ze szpinakiem
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1700
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1700
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Składniki
1. do mąki dodać jajko, 1/2 łyżeczki soli, wlać mleko, rozrobić ciasto, dodać taką ilość wody gazowanej aby ciasto miało konsystencję gęstej śmietany, odstawić aby odpoczęło, 2. cebulę i czosnek drobno posiekać, poddusić na oleju, dodać pokrojone w plasterki pieczarki, podsmażyć, dodać szpinak, sól i pieprz, smażyć do odparowania wody, zdjąć z ognia, dodać serek, doprawić finalnie, 3. smażyć cienkie naleśniki, smarować farszem, smacznego