Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Naleśniki z tuńczykiem"
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 27
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 123
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6652
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1287
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 27
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 123
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6652
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1287
Składniki
Ciasto przygotuj według przepisu podstawowego i usmaż 10 naleśników.
Tuńczyka odsącz z zalewy i podziel na kawałki. Jajka posiekaj, a cebulę pokrój w talarki.
W garnku zasmaż masło z mąką. Dolej mleko i śmietankę. Mieszając, podgrzewaj, aż sos zgęstnieje.
Dodaj tuńczyka, jajka, kapary i cebulę. Dopraw solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Nałóż farsz na naleśniki, zwiń je w rulony i ułóż w naczyniu żaroodpornym.
Posyp startym se rem i zapiecz w piekarniku.Źródło: Telemax