Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
parówka,papryka, ser żółty..............
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 144
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 184
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 144
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 184
Składniki
Zrobić ciasto naleśnikowe według własnego przepisu i upiec 12 naleśników. Parówki ugotować pokroić w paski, paprykę i ogórki też pokroić w paski. Pieczarki pokroić i poddusić z cebulką. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
N a naleśniki kłaść pasek parówki, ogórka, papryki, starty ser i pieczarki następnie zwijać w rulon. Panierować w jajku i bułce tartej smażyć z obu stron. Po upieczeniu polać keczupem