Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Naleśniki szpinakowe z serowym nadzieniem"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 21
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1170
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 21
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1170
Składniki
Ciasto: rozmrożony szpinak zmiksuj z mlekiem. Dodaj pozostałe ciasta. Zmiksuj. Usmaż naleśniki.
Farsz: utrzyj razem oba sery (możesz wlać 1-2 łyżki mleka). Drobniutko pokrój oliwki, wsyp do serów. Wymieszaj, przypraw solą, pieprzem, chili.
Posmaruj naleśniki. Podaj w temperaturze pokojowej lub na zimno. Polej sosem pomidorowym, udekoruj oliwkami.
Porcje 6, 45 min, cena 2,30 zł, kalorie 346 kcal.
Renata Pyzik z TarnogóryŹródło: Takie jest życie