Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki dyniowe są lekkie i puszyste, polecam na słodko z serem, dżemem, czy jabłkami prażonymi lub mieszane ser z jabłkami prażonymi.Idealne na drugie śniadanie do pracy czy szkoły.
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5941
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 89
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 60
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5941
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 89
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 60
Składniki
Puree z dyni przełóż do miski, dodaj jajka, sól i mleko, zmiksuj.Stopniowo dodawaj mąkę do uzyskania odpowiedniej konsystencji, ciasto powinno być trochę gęstsze od zwykłego. Naleśniki smaż na złoty kolor z obu stron.Podawaj według własnego uznania.
Naleśniki można podawać na różne sposoby na słodko lub słono z pieczarkami lub szpinakiem.