Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki każdy lubi, ale ile to pracy i ten farsz. A może tak wszystko do jednej miseczki?
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 119
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 119
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Składniki
1. Berlinki obieramy z foli i drobno kroimy. 2. Z papryk usuwamy nasiona i również drobno kroimy. 3. Ogórki kroimy w drobną kostkę. 4. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach. 5. Wbijamy jajka. 6. Doprawiamy solą oraz oregano. 7. Wsypujemy mąkę. 8. Wlewamy mleko i razem wszystko mieszamy. 9. Pieczemy naleśniki 10. Podajemy z ketchupem lub dowolnym sosem. 11. Smacznego.