Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty w przygotowaniu obiad. Mięso przyprawione domową mieszanką „złoty kurczak”
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27457
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 158
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 183
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1184
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27457
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 158
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 183
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1184
Składniki
Wszystkie przyprawy mieszamy ze sobą. Gotową mieszanką nacieramy mięso.
Cebulę kroimy w plastry i układamy na dnie naczynia żaroodpornego. Na wierzchu układamy ćwiartki z kurczaka.
Mięso pieczemy 45 minut w 180 stopniach. Następnie ściągamy pokrywkę naczynia żaroodpornego i pieczemy aż skórka stanie się złocista. Smacznego