Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza potrawka z kurczaka według babcinego przepisu. Sprawdzony patent na wykorzystanie mięsa i warzyw z rosołu. Świetnie smakuje podawana z gotowanymi ziemniakami lub ryżem.
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 31
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 68
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1049
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 31
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 68
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1049
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Składniki
Mięso z rosołu oddziel od kości i przełóż do garnka. Marchewkę pokrój na plasterki i dodaj do mięsa.
Na patelni rozpuść masło, dodaj mąkę. Zrób zasmażkę. Do gotowej zasmażki wlej rosół. Sos podgrzewaj przez chwilę do zgęstnienia, następnie przelej go do kurczaka z marchewką. Potrawkę z kurczaka dopraw solą i pieprzem.