Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 46
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 95
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 323
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 46
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 95
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 323
Składniki
mieso wyrobic z jajkami, pokrojona w kostke cebula, odcisnieta bulka, sola i pieprzem, mostek cielecy posolic i popieprzyc, naciac kieszen, napelnic farszem, zaszyc. olej rozgrzac w brytfance, obsmazyc na nim mieso, wstawic do piekarnika, piec 90 min
rozdrobnione warzywa piec ok 30 min, po czym ulozyc je obok miesa, zmniejszyc temp, mieso pokroic w grube plastry, przetrzec warzywa, rozprowadzic rosolem i smietana