Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli ktoś nie posiada gofrownicy, można usmażyć jak ja w opiekaczu do chleba ;)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Składniki
Każdy plaster karkówki cienko rozbijamy tłuczkiem do mięsa. Oprószamy solą i pieprzem.
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w plasterki. Na plastrach karkówki układamy salami, pieczarki, pomidory wg uznania. Mięso składamy w pół.
Gofrownicę rozgrzewamy. Na gorącą płytę kładziemy mięso, zamykamy, smażymy 3-5 minut, aż się ładnie zarumieni.