Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mus z buraków na krakersach"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 151
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 194
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 151
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 194
Składniki
Buraki obierz ze skóry, rozdrobnij blenderem na gładki mus. Dodaj chrzan, twaróg, wymieszaj.
Dopraw do smaku solą. Podawaj na krakersach.
10 minut
Porcja: 40 kilokaloriiŹródło: Świat i Ludzie